2 weeks to go / nog 2 weken voor ons vertrek!!
Het gaat steeds spannender worden, we kijken erg uit naar ons vertrek!
We hebben nu alles geregeld, Auto ophalen in Auckland enB&B gereserveerd. Wat kan ik er nu nog mis gaan

De reis gaat op 2 maart vanuit Amsterdam beginnen, we vertrekken om 14:30 naar Dubai waar we 23:59 aankomen. Hier blijven we 1 nacht slapen, misschien hadden we 2 dagen moeten doen. Maar eigenlijk hebben we ook niets te zoeken in die woestijn. 3 maart om 10:25 vliegen we door naar Auckland waar we op 4 maart om 14:35 aankomen. Eigenlijk zie ik er wel een beetje tegen op om ongeveer 24 uur in zo'n ijzeren vogel te zitten. Maar deze week stond nog in de krant dat vliegen erg veilig is.
Hieronder even in een snelvaart onze route door New Zealand:
Auckland 2 nights, Phaihia 2 nights, Whangarei 2 nights, 4 nights at out friends house in Omokoroa, Napier 2 nights, wellington 2 nights, Abel Tasman National Park 3 nights, Fox Glacier 3 nights, Queenstown 2 nights, Dunedin 2 nights and finally Christchurch 1 night.
Vanuit Christchurch vliegen we naar Sydney waar we een paar dagen in Springfield lodge verblijven voordat we andere vrienden (in Sydney)ontmoeten en daar in hun huis mogen wonen. We hebben ook al kaartjes voor La Traviata in het Opera House geboekt!! Lijkt me helemaal super.
Op 13 April vliegen we vanuit Sydney terug naar Amsterdam waar dan de lente is doorgebroken

I am not sure if i do need to make the also the story in English, however I do think our friends can also read Dutch :-)
Volg ons op onze trip!
Hoi Martin en Henri,
Mooie tocht hebben jullie uitgestippeld., ik zou graag met jullie mee willen gaan! Nieuw Zeeland is zo mooi!!
2 maart komt al aardig dichtbij!
Tip: in Christchurch en Dunedin moet je een toeristische rondrit met een bus maken, dan kom je op mooie plekken en krijg je ook veel informatie.
En in het Abel Tasmanpark Park moet je je ergens af laten zetten met een watertaxi en terug lopen. Zo mooi daar!!
Afhankelijk van het getij loop je een boven-of benedenroute.
Ik ga jullie volgen!
Succes met de voorbereidingen.
Wij volgen jullie uiteraard elke dag :) Heb de link al in mijn Favorieten gezet.
Alvast een hele prettig en veilige vakantie toegewenst!!
Kus
Hoi Martin en Henry,
Goh, wat geweldig! Heerlijk om even voor 6 weken de boel los te laten en in den verre te gaan opladen tijdens deze prachtige reis.
Heel veel plezier en enjoy!
Bye, bye!
Hai Martin en Henry,
Wij wensen jullie hele fijne vakantie toe. Ik vind het erg leuk om jullie te volgen. Geniet met vollen teugen en ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen.
Veel liefs,
Nicole, Benno en Thijs
Hallo Martin en Henry, wat een fantastisch vooruitzicht zo'n reis te mogen en kunnen maken. Ik wens jullie heel veel plezier en een mooie tijd. Heel veel liefs Biena
Hallo Martin en Henry een hele fijne vakantie en een goede reis. Ik vind het leuk om jullie verhalen te volgen.
Liefs
Joke
Hallo Martin en Henry
jullie zijn nu onderweg heel veel plezier en geniet ervan
kusjes Anita en familie
And....off you go!! Enjoy!
Lieve Martin en Henry,
hoe gaat het? ben benieuwd naar jullie verhalen
Liefs, Ria